facebook_pixel

Bevæglighed og led

Mange hunde har, eller får med alderen, problemer med leddene. Ledinflammation forårsager smerte, giver dårligere livskvalitet og mindsker livsglæden. Hunde, som lider af stive og ømme led, får sværere ved at røre sig. Med tilskud der støtter en sund ledfunktion kan din hund eller kat få øget livskvalitet.

Rammer ømme og smertende led kun ældre hunde?
Ledsygdomme rammer selvfølgelig oftere ældre hunde, men ogs unge hunde kan rammes. Man ved i dag, at hofteledsdysplasi og albueledsartrose fører til kronisk inflammation i de ramte led. Også overvgt og fejlstillinger kan øge belastningen på leddene. Hvis du har fået røntgenfotograferet hunden og fået en diagnose, er der intet at vente på! Har du brug for rådgivning, så kontakt os.
Kan man forebygge?
Der findes ingen undersøgelser, der viser at hvalpe/unghunde skal have tilskud af ledprparat for at forhindre ledproblemer. Men hvis du har fået røntgenfotograferet hunden og ved, at der er et problem, så kan det vare hensigtsmæssigt at give et forebyggende preparat. Dette gælder også for hunde, som trænes aktivt, eller hunde som kommer op i 4-5-6 års alder.
Hvordan virker det?
Videnskabelige undersøgelser viser, at tilskud af for eksempel grønlæbet musling blandt andet forebygger gigtsygdomme og forskellige former for slid af led.

Et sygt dyr skal altid undersøges af dyrlge, men dyrets almene velbefindende kan forebygges og forbedres med for eksempel fodertilskud.

E-mail

info@svenskfodertilskud.dk

Find butik