facebook_pixel

Multiflex, piller eller pulver?

Vi får tit spørgsmål omkring hvad forskellen er på Multiflex pulver og Multiflex tablet, om det er nogen forskel i indhold og hvad hunde eller katte bedst kan lide osv. Så det skal vi prøve på at besvare her.Er det nogen forskel på indehold i Multiflex pulver og tablet?
I forhold til ernæringsmæssigt indehold er det ikke nogen forskel på om du vælger piller eller pulver til din kat eller hund. Hvis du følger daglig dosis får du lige meget af alle de gode ting uanset hvad du vælger. Multiflex tablet indeholder dog nogle hjælpemidler (bland andet cellulose og koksfedt) for at holde tabletterne sammen.

Smager piller og pulver forskelligt? Spiser de virkelig tabletterne?
Vi tilsætter ikke unødigt fyld eller smagsforbedrende stoffer i nogen af vores tilskud så smagen er om udgangspunkt den samme. Multiflex har en svag smag af ”fisk og hav” som kommer fra den grønlæbet musling. De fleste hunde og katten kan lide smagen af Multiflex og mange spiser tabletterne som slik. En del hunde sluger dem med det samme, en del skal have nogen dages tilvænning. Hvis man har en meget kræsen hund eller kat kan det være nemmere at give Multiflex sammen med en bid kød, leverpostej eller lignende de første par gange.

Hvad er nemmest at give?
Mange der giver tørkost til sin hund eller kat foretrækker at give tablet fordi man nemt kan være sikker på at den spiser det hele. Det er også nemt og hurtigt at dosere tablet. Hvis man giver BARF eller vådfoder blander pulveret sig rigtigt godt med maden. Men man kan sagtens give pulver sammen med tørkost, hæld vand på og rør det lidt ud inden du giver det hunden eller katten. Eller hvorfor ikke blande det med Svenska DjurApotekets Lakseolie?

Har man flere hunde er det ofte mere økonomi i at købe Multiflex pulver som kommer i XL-pakke på 620 gram og har en lidt lavere dagspris.

Bestill Multiflex pulver her
Bestill Multiflex tablet her