facebook_pixel

Svenska DjurApoteket

Svenska DjurApoteket tilbyder en heldækkende serie af naturlige fodertilskud af højeste kvalitet til din hund og kat.

Svenska DjurApotekets produkter produceres i Sverige og har siden starten 2006 etableret sig som en af de førende inden for fodertilskud til dyr på det Svenske marked. Svenska DjurApotekets produkter findes i alle nordiske lander og flere EU-lande under navnet European Pet Pharmacy.

Vi har i vores brede sortiment af fodertilskud, noget som dækker næsten alle formål. Fra enkel C-vitamin til specialkombinerede blandinger til behandling af led problemer. Mange af vore produkter egner sig rigtigt fint til kunder der giver BARF. Samtlige produkter er naturlige produkter, uden indehold af unødige fyldstoffer og kunstige emner.

På Svenska DjurApoteket bruger vi kun ingredienser af højeste kvalitet i vores produkter. Som opdrættere og aktiv indenfor hundesport forstår vi vigtigheden af gode næringsstoffer for dit dyr og vi bruger alle vores produkter på vores egne dyr. Alle vores produkter er produceret og udviklet i Sverige og har gennemgået kliniske tests for at sikre, at alle vores tilskud er af højeste kvalitet

E-mail

info@svenskfodertilskud.dk

Find butik